آخرین اخبار

بنیاد مسکن چه میزان برای آسفالت هزینه کرده است؟/اعتبار ۳.۸ هزار میلیاردی تهیه قیر در سال جاری

معاون پشتیبانی و امور هماهنگی بنیاد مسکن کشورگفت: امسال اعتباری افزون بر ۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان به قیر در بنیاد مسکن کشور اختصاص داده شد.

اشتراک گذاری
30 مهر 1401
کد مطلب : 3590

فرهاد باقرپور در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: طرح آسفالت روستای بید زرد گچساران به نمایندگی از ۲۰ طرح در این شهرستان و ۱۰۰ طرح در راستای نهضت آسفالت در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح شده است.

 وی بیان کرد: در کل کشور آسفالت روستاها با همت بنیاد مسکن و تعامل دستگاه های دیگر شدت گرفته و در حال اجراست.

معاون پشتیبانی و امور هماهنگی بنیاد مسکن کشور تصریح کرد: در کشور از مجموع ۴۰ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار طرح هادی در ۵۶ درصد آن‌ها یعنی افزون بر ۲۲ هزار روستا انجام شده است.

باقرپور عنوان کرد: طبق برنامه ریزی سالانه، امید می رود که در آینده نزدیک طرح هادی در تمام روستاهای کشور اجرا شود. 

وی گفت: در حوزه خدمات رسانی به روستاها و توانمندسازی آن ها بنیاد مسکن برنامه ریزی و فعالیت های لازم را اجرا می کند.

 معاون پشتیبانی و امور هماهنگی بنیاد مسکن خاطر نشان کرد: در روستاهای پر جمعیت برنامه ریزی های لازم جهت توسعه پارک و تفریح در آن ها انجام شده است.

 باقرپور بیان کرد: در حوزه مسکن شهری از مجموع ۱۰۰ هزار مسکن شهری کشوری افزون بر یک هزار و ۵۰۰ واحد مسکن شهری( اقدام ملی) در کهگیلویه و بویراحمد در حال اجراست که از این میزان ۴۰۰ واحد آن در گچساران قرار دارد که تاکنون این طرح ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

 وی افزود: سال گذشته سهمیه قیر رایگان در بنیاد مسکن کشور ۳ هزار میلیارد تومان بوده که با این میزان در کل کشور حدود ۴۵ میلیون مترمکعب آسفالت انجام شده است.

 معاون پشتیبانی و امور هماهنگی بنیاد مسکن کشور ادامه داد: سه برابر این مبلغ که حدود ۹ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان می باشد از سوی بنیاد مسکن برای آسفالت در کل کشور هزینه شده است.

 باقرپور اضافه کرد: آسفالت که صورت می‌گیرد یک سوم آن قیر و دو سوم آن دستمزد پخت و پز قیر و اجرای آسفالت است.

وی گفت: امسال اعتباری افزون بر ۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان به قیر در بنیاد مسکن کل کشور اختصاص داده شد.

 معاون پشتیبانی و امور هماهنگی بنیاد مسکن کشور اظهار کرد: از این میزان دوبرابر آن را باید برای هزینه اجرا از محل اعتبارات ملی بنیاد مسکن، اعتبارات ارزش افزوده که در اختیار دهیاری ها قرار می‌گیرد و اعتباراتی که در اختیار فرمانداری ها و نمایندگان است جهت آسفالت برای روستاها هزینه کرد.

 باقرپور عنوان کرد: از ۲۲ هزار روستا که طرح هادی آنها انجام شده حدود ۱۸ هزار روستای آن بخش زیادی از اجرای طرح‌های هادی آنها به ساماندهی و زیرسازی اختصاص داده شده که در این روستاها برنامه ریزی برای آسفالت صورت می گیرد.

انتهای پیام/۸۲۰۳۳



این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + شانزده =