آخرین اخبار

خبر خوش معاون وزیر علوم برای کارمندان پارک‌های علم و فناوری/از معافیت مالیاتی تا جذب ۳۰۰ نیروی متخصص

معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم در دانشگاه یاسوج خبری خوش به کارکنان پارک‌های علم و فناوری داد.

اشتراک گذاری
24 مهر 1401
کد مطلب : 3528

به گزارش توازن و به نقل از خبرگزاری فارس از یاسوج علی خیرالدین در آیین تکریم و معارفه روسای پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه وظیفه پارک چیست اظهار داشت: مهمترین وظیفه پارک علم و فناوری تبدیل ایده به محصول و تولید مبتنی بر دانش و اشتغال آفرین است و اینکه در چند سال آینده به چه چیزهایی نیاز داریم.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: مهمترین وظیفه شرکت‌های دانش‌ بنیان این است که تیم و کنسرسیوم تشکیل دهند و مسائل سخت را برطرف کنند.

وی افزود: از مهمترین مشکلات پارکها مربوط به اراضی است و پارک به مانند شهرکهای صنعتی باید بتواند زمین به دانش‌بنیان‌ها بدهد پارک باید اراضی خود را واگذار کند وقتی پارک زمین برای این کار ندارد واحد تولیدی دانش‌بنیان به شهرکهای صنعتی می رود و اینگونه به اهداف خود نمی‌رسند.

این معاون وزیر گفت: نیروی انسانی نیز یکی از مباحث مهم در پارک های علم و فناوری است یکی از مشکلات اصلی در پارکها نبود و کمبود نیروهای متخصص است قطعاً با ۱۸ نفر عوامل نمی‌توان به اهداف مورد نظر در پارک علم و فناوری رسید.

خیرالدین ادامه داد: در قانون حمایت از تولید دانش بنیان بکارگیری ۳۰۰ نیروی متخصص در حوزه نوآوری و فناوری را داریم تا بتوانیم در پارک ها از نیروهای متخصص استفاده کنیم و خبر مهم برای کارکنان پارک که به حقوق آنها مالیات تعلق نمی‌گیرد و از همین ماه چنین کاری آغاز شده است.

وی با بیان اینکه روسای پارک های علم و فناوری پارکبان نیستند یادآور شد: آنها باید مشکلات شرکت های دانش بنیان را بررسی و برطرف کنند و وظیفه آنها تعامل با مسئولان استانی و شرکت‌های کلان و فناور است.

این معاون وزیر در ادامه اظهارات خود گفت: باید با خیرین ارتباط داشته باشیم ستاد خیرین فناوری در وزارت علوم راه اندازی شده است.

وی در ادامه با تاکید بر این که باید در تمامی شهرستانها مرکز رشد ایجاد شود گفت: باید با کمک فرمانداران و تعامل با مسئولان شهرستانی مراکز رشد به سرعت در شهرستان‌ها راه‌اندازی شوند.

خیرالدین به مشکلات حوزه فناوری در پارک‌ها اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات پارک های علم و فناوری موضوع استقرار شرکت های دانش بنیان است دومین مشکل نقدینگی و حمایت مالی است که باید از سوی مسئولان استانی به صندوق پژوهش و فناوری داشته باشند برای یک استان مثل کهگیلویه و بویراحمد خوب نیست که تنها ۳ میلیارد تومان در این صندوق سرمایه داشته باشد در حالی که تا ۱۰۰ میلیارد تومان باید سرمایه داشته باشند.

وی در ادامه گفت: در بودجه استانها تا ۱۰ درصد تملک دارایی را می‌توانند در طرح‌های دانش بنیان هزینه کنند.

این معاون وزیر علوم در ادامه گفت صدور مجوز مشکل بعدی است که شرکت ها محصولی را تولید می‌کنند و سالها باید در راهروها باید بدوند تا مجوز داده شود و دیگری فروش محصول است که دستگاه‌ها محصولات شرکت های دانش بنیان را خریداری نمی‌کنند این اقتصاد مبتنی بر سنتی در برابر اقتصاد دانش بنیان مقاومت می‌کند.

وی در ادامه گفت: پایه تشویقی یکی دیگر از مزایا برای اساتید دانشگاه است که اگر استاد دانشگاهی یک واحد فناوری و شرکت دانش بنیان راه اندازی کند ۲۵ پایه تشویقی به آنها تعلق خواهد گرفت.

انتهای پیام/



این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 6 =