آخرین اخبار

منبر امام حسین(ع) جایگاه عرض اندام سیاسی و انتخاباتی نیست

امام جمعه کهگیلویه با توجه به این‌که در سال انتخابات هستیم، خواستار پرهیز از تعصبات قومی و سوء‌استفاداز منبر امام حسین(ع) در ماه محرم شد.

اشتراک گذاری
25 تیر 1402
کد مطلب : 6208

به گزارش توازن و به نقل از خبرگزاری فارس از کهگیلویه، حجت‌الاسلام علی وحدانی‌فر در گردهمایی مبلغین و هیئات مذهبی به مناسبت ماه محرم، نگرانی رهبر معظم انقلاب در خصوص تبلیغ ضعیف توسط حوزه‌های علمیه به معنای عام را یادآور شد و اظهار کرد: این نشان از ضعیف بودن تبلیغ ما و بد است.

امام جمعه کهگیلویه افزود: در تبلیغ باید شناخت ظرفیت مخاطب و آمادگی مخاطبین مد نظر قرار گیرد.

وی از ارتباط سازنده با مردم، تبلیغ عالمانه همراه با استدلال به عنوان دستور کار هیات‌های مذهبی و مداحان در ماه محرم نام برد و بیان کرد: هم‌چنین عمل به گفتار و باور و ایمان داشتن به خود خیلی مهم است.

حجت‌الاسلام وحدانی‌فر با بیان این‌که سال سال انتخابات است، خواستار پرهیز از هرگونه قوم‌گرایی و تعصبات قومی و در هیئت محرم شد و عنوان کرد: منبر امام حسین(ع) جایگاه عرض اندام سیاسیون نیست، نباید از این منبر سوء‌استفاده کنیم، باید معارف الهی بیان شود.

وی با بیان این‌که فصل، فصل بشارت است خواستار امیدآفرینی در جامعه شد.

امام جمعه کهگیلویه با بیان ‌این‌که فاصله طبقاتی زیاد شده خواستار میدان دادن به جوانان شد و افزود: این‌که جوان‌های ما با هیئت بیگانه شدند به خاطر این است که به جوان‌ها منبر نمی‌دهیم.

وی هم‌چنین خواستار فضاسازی شهری و سیاه‌پوش کردن آن در ماه محرم شد.

پایان پیام/۸۲۰۳۵



این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 6 =