آخرین اخبار

توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد در خصوص ذبح دام در عید قربان

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد با هشدار در خصوص بیماری تب کریمه کنگو توصیه‌هایی برای ذبح بهداشتی دام در عید قربان داشت.

اشتراک گذاری
06 تیر 1402
کد مطلب : 5813

به گزارش توازن و به نقل از خبرگزاری فارس از یاسوج، مختار رجائی‌فر با بیان اینکه ۲۵ ناظر بهداشتی و شرعی در قالب ۱۹ گروه دامپزشکی بر دام‌های قربانی در روز عید قربان نظارت دارند، گفت: خرید دام از مراکز معتبر، عدم ذبح دام در معابر عمومی، ضدعفونی محل ذبح، کشتار دام در کشتارگاه، استفاده از لوازم ایمنی در هنگام ذبح و استفاده از دستکش هنگام کار با گوشت، توصیه دامپزشکی به مردم است.

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد با هشدار در خصوص بیماری تب کریمه کنگو افزود: کشتار دام قربانی تحت نظارت‌های بهداشتی و شرعی دامپزشکی انجام شود و لاشه قربانی به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود.

وی بیان کرد: بیماری‌های مشترک بین انسان و دام به ویژه تب کریمه کنگو جدی گرفته شود، گفت: آلایشات جگر به مدت ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری، سپس توزیع یا مصرف شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: مردم برای بهره‌مندی از خدمات رایگان دامپزشکی از تلفن ۱۵۱۲ استفاده کنند.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴



این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 3 =