بانوی سیسختی قهرمان پرتاب نیزه جام رمضان کشور شد
بانوی سی سختی قهرمان پرتاب نیزه جام رمضان کشور شد.
به گزارش توازن و به نقل از خبرگزاری فارس از سیسخت، بانوی دو ومیدانی کار سیسختی مدال طلای مسابقات پرتاب نیزه جام رمضان کشور را از آن خود کرد.
سحر ضیایی بانوی ورزشکار دو ومیدانی کار سی سختی توانست در مسابقات پرتاب نیزه جام رمضان مدال طلای این مسابقات را با پرتاب ۴۵متری از آن خود کند و بر سکوی قهرمانی کشور بایستد.
سحر ضیایی رکورد دار پرتاب نیزه بانوان در ایران بیش از ۵سال است که عضو تیم ملی دو و میدانی ایران است و افتخارات زیادی در کارنامه ورزشی خود دارد.
قهرمان پرتاب نیزه بانوان ایران در سطح بین المللی هم خوش درخشیده است و تا کنون توانسته است مدال طلای کاپ ترکیه، مدال نقره بازیهای کشوری های اسلامی و مدال برنز غرب آسیا را در کارنامه بین المللی خود ثبت کند.
سحر ضیایی در گفت و گو با فارس می گوید: مرتب تمرینات خود را زیر نظر مربیان برجسته انجام می دهد و از آمادگی جسمانی و روحی بالایی برخوردار است و در حال تلاش است که خود را برای مسابقات المپیک در پیش رو آماده کند تا بتواند در این مسابقات با قدرت حاضر شود و حرفی برای گفتن داشته باشد و مدال خوش رنگی را کسب کند.
پایان پیام/
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید