جدیدترین خبرها

نان در کهگیلویه و بویراحمد همچنان کیفیت ندارد

گروه استان‌ها ــ افزایش قیمت نان در کهگیلویه و بویراحمد سبب نگرانی مردم این استان شده زیرا معتقد هستند با این افزایش قیمت هنوز کیفیت تغییری نکرده است.

اشتراک گذاری
08 آذر 1400
کد مطلب : 428223

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   یاسوج، موضوع قیمت نان و کمبود آن در استان کهگیلویه و بویراحمد چند وقتی بوده که به یکی از چالش‌های مهم در بازار تبدیل شده‌ و قبل از کمبود نان با توجه به رشد قارچ‌گونه واحد‌های نانوایی در شهر یاسوج، حتی تا پاسی از شب برخی از نانوایی‌ها نان مورد نیاز را در دسترس مردم قرار می‌دادند.در دو ماهه گذشته واحد‌های نانوایی در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد به بهانه‌های مختلف از جمله کمبود آرد، قیمت پایین نان بعضاً تعطیل یا نیمه فعال شده بودند و نرسیده به تاریکی شب پیدا کردن نان جلوی نانوایی به زحمت محقق می‌شد.در چند مرحله سازمان، صنعت، معدن و تجارت استان نسبت به برخورد با واحد‌های متخلف وارد عمل شد، اما انگار این نانوایی‌ها بودند که در این جدل موفق شدند و قیمت انواع نان طبق مصوبه سازمان، صنعت، معدن و تجارت استان افزایش پیدا کرد.نرخ نان سنگک قیمت قبل ۱۰ هزار ریال بوده که هم اکنون با قیمت ۱۴ هزار ریال و نان بربری ۹۰۰۰ ریال بود که هم اکنون ۱۳ هزار ریال و نان تافتون ۲ هزار و ۹۰۰ ریال بوده که ۴۰۰۰ ریال نرخ گذاری شده است.نان لواش نیز قیمت قبل ۲ هزار و ۳۰۰ ریال بوده که هم اکنون به ۳ هزار و ۳۰۰ ریال تغییر پیدا کرده است.در خصوص نان های آزاد پز سنگگ ۱۶ هزار ریال،بربری ۱۴ هزار ریال، تافتون آزاد پز ۴ هزار و ۲۰۰ ریال ،لواش آزاد پز ۳ هزار و ۵۰۰ ریال و قیمت نان های فانتزی ساندویچی از ۵۰۰۰ هزار ریال به ۶۰۰ هزار ریال افزایش یافت.معاون بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد این را گفته که قیمت نان نوع یک یا دولتی، سنگک مصوب جدید در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۱۴۰۰ تومان، نان بربری ۱۳۰۰ تومان، تافتون ۴۰۰ تومان، لواش ۳۳۰ تومان، لواش سنتی ۴۰۰ تومان، نان خشک بلوری بسته‌ای ۷ هزار تومان، نان محلی نرم دانه‌ای ۷۰۰ و خشک دانه‌ای ۸۰۰ تومان مصوب شده است.باقری با اشاره به اینکه قیمت مصوب نان نوع (۲) یا همان نیمه دولتی نیز بدین گونه که سنگک ۱۶۰۰ تومان، تافتون ۴۲۰ تومان، بربری ۱۴۰۰ و لواش نیز ۳۵۰ تومان است، افزود: نوع گندم و آرد، زمان خواب خمیر، زمان پخت نان، استفاده از مایه خمیر استاندارد و بهداشتی، مهارت شاتر نانوایی‌ها موثرترین موارد در کیفیت نان هستند که در صورت رعایت، شاهد افزایش کیفیت نیز هستیم.وی با بیان اینکه در کارگروه آرد و نان نیز بر رعایت این ۵ مورد به صورت ویژه تاکید شده‌ است، یادآور شد: با توجه به اصلاح قیمت نان بنابراین دیگر نانوایی‌ها هیچ بهانه‌ای برای پایین بودن کیفیت ندارند و هر واحد خبازی ۵ مورد گفته شده را رعایت نکند به مقام قضایی معرفی می‌شود.انتهای پیام/۵۴۴/س

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.