چهار هزار تن چغندرقند درگچساران تولید شد

چکیده: گچساران - ایرنا- مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: چهار هزار تن محصول چغندر قند در مزارع شهرستان گچساران تولید و برداشت شده است.

عیسی راستین نسب روز شنبه در گفت گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان محصول چغندرقند در۴۵ هکتار از مزارع منطقه امامزاده جعفر تولید و برداشت شده است.

 در هر هکتار چغندر قند این شهرستان بطور میانگین ۶۰ تا ۸۰ تن چغندر با عیار ۱۴.۵ تا ۱۵ درصد تولید شده است.

وی بیان کرد: محصولات تولید شده بهره برداران با انعقاد قرارداد با کارخانه قند مرودشت به صورت تضمینی خریداری شده است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه زمین های آبی مناطق گرمسیری استان به ویژه در شهرستان های گچساران و باشت شرایط کشت چغندر قند را دارد از رسانه های ارتباط جمعی خواست برای ترویج افزایش کشت این محصول تلاش کنند.

راستین نسب تاکید کرد:با توجه به عملکرد بالای چغندر قند، میزان درآمد خالص آن برای کشاورزان مقرون به صرفه است.

وی، افزایش عملکرد محصولی که بعد از چغندرقند کشت می‌شود، کاهش میزان علف‌های هرز به ویژه نازک برگ‌ها و برخی آفات و بیماری‌ها را از مزایای کشت این محصول برشمرد و گفت: کشاورزان  کشت چغندرقند را در برنامه کشت خود قرار می‌دهند.

امسال۴۳ هزار تن انواع محصولات کشاورزی شامل گندم، کلزا، صیفی جات و چغندر قند در گچساران تولید و روانه بازار مصرف شد.

بیش از ۳۵ هزار هکتار زمین قابل کشت در مناطق مختلف گچساران وجود دارد.
شهرستان ۱۲۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد و در همسایگی استان خوزستان قرار دارد.

Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.