۲۰هزار تن میوه هسته دار در کهگیلویه و بویراحمد تولید شد

چکیده: گچساران - ایرنا-سرپرست امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمدگفت: ۲۰ هزار تن انواع میوه هسته دار تابستانی شامل زردآلو، گیلاس، شلیل،هلو و آلبالو در این استان تولید و در حال برداشت است.

اکبر محمدی روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان محصول از حدود یکهزار و۶۹۹ هکتار سطح باغ‌های بارور میوه‌های هسته دار تابستانی کهگیلویه و بویراحمد برداشت می‌شود.

وی بیان کرد: محصول هلو با یکهزار و۱۴۷،آلو ۲۱۶و زردآلو با ۱۸۳ تن تولید دارای بیشترین تولید در سطح میوه های هسته دار استان هستند.

سرپرست امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه استان ۵۱۱ هکتار باغستان میوه های هسته دار تابستانی غیربارور دارد،ابراز امیدواری کرد: در سال های آینده میزان تولید این محصولات افزایش یابد.

محمدی اظهار داشت: بخش عمده‌ای از میوه‌های هسته دار تولید شده استان در شهرستان‌های بویراحمد و دنا برداشت می‌شود.

وی عنوان کرد: میوه‌های برداشت شده تابستانی در کهگیلویه و بویراحمد به مصرف داخل استانی و استان‌های مجاور می‌رسد.

سرپرست امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد  در پاسخ به سوالی درباره میزان تاثیر خشکسالی بر تولید میوه های هسته دار تابستانی استان تاکید کرد: با توجه به قرار داشتن باغ ها در مناطق سردسیری میزان برداشت نسبت به پارسال تغییر چندانی نداشته است.

محمدی گفت: سالیانه ۲۷۰ تا ۲۸۰ هزار تن انواع میوه شامل، سیب، مرکبات، میوه‌های تابستانه و سایر میوه‌ها در باغستان‌های کهگیلویه و بویراحمد تولید شود.

بیش از ۴۰ هکتار باغ در این استان وجود دارد.

سالیانه ۹۷۲ هزار تن محصول کشاورزی در استان ۷۲۶ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمدتولید و روانه بازارهای مصرف می‌شود.

Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.