آیین تودیع و معارفه مدیرکل صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد صبح امروز با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار شد.
مدیرکل سابق صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد در این آیین با بیان اینکه در مدت خدمتم تلاش کردم خدمتگزاری صدیق و دلسوز باشم، اظهار داشت: صدا و سیمای استان در حوزه فنی در پنج سال گذشته جزو سه مرکز برتر کشور بود و سه دوره هم موفق شد تندیس ویژه مستندسازی را در بین مراکز صدا و سیمای کشور کسب کند.
یوسف افشارنیا افزود: سال گذشته پوشش ۹۸ درصدی دیجیتال را در سطح استان داشتیم و امسال پوشش ۹۹ درصدی را اعلام میکنیم اما برای دستیابی به یک درصد باقیمانده راهی سخت در پیش بوده و نیازمند حمایت استاندار و سازمان برنامه و بودجه است.
وی بیان کرد: امیدواریم در بهمنماه امسال در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شاهد جشن پایان دیجیتالسازی در استان کهگیلویه و بویراحمد باشیم.
مدیرکل جدید صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد هم در این آیین با گرامیداشت یاد و خاطره آیتالله سید کرامتالله ملکحسینی نماینده فقید ولی فقیه استان، گفت: آن مرحوم نماد ایستادگی عشایر و از پیشگامان انقلاب اسلامی و مبارزه علیه رژیم طاغوت بود.
دنا واقعا مظلوم مانده است…..
بهتر است بنویسند شبکه شهرستانی یاسوج