مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد در این نشست نیز گفت: طرح ملی توانافزایی و ارتقای تابآوری در جوامع محلی در استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
به گزارش کبنانیوز از یاسوج، آذر صفایینیا در نشست اجرای طرح ملی توانافزایی و ارتقای تابآوری در جوامع محلی که با حضور تشکلهای مردمنهاد در سازمان بهزیستی برگزار شد، ضمن تبریک ایام دهه فجر، و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، اظهار کرد: تابآوری اجتماعی را میتوانیم، ظرفیت تغییر، تحول، تطبیق، سازگاری و توان مقابله با تنشها و مخاطرات و بحرانهای اجتماعی تعریف کنیم.
صفایینیا بیان داشت: زمانی که یک جامعه با نیازهای تازه، خطرات و تهدیدات مواجه میشود، آن جامعه در حال درهمشکستگی و بحران میشود، بنا بر این مأموریت تابآوری اجتماعی برگشتپذیری در سریعترین زمان ممکن و با حداقل آشفتگی و با حفظ شایستگی آن جامعه پیش میآید.
وی افزود: تابآوری اجتماعی باعث میشود که حمایتهای اجتماعی به هنگام، هماهنگ، فراگیر و جامع در همه ابعاد بهصورت متعادل اتفاق میافتد، بنا بر این ارتقای تابآوری اجتماعی یکراه حل صحیح و منطقی در مقابل چالشها، آسیبها و بحرانهای اجتماعی در جوامع محلی است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گفت: اجرای طرح تابآوری اجتماعی و توانافزایی جوامع محلی به همت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و با مدیریت و نظارت کل امور بانوان و خانواده استانداری در استان و شهرستانها با محوریت آسیبهای اجتماعی همچون اعتیاد، طلاق، خودکشی و عدم خودباوری برگزار میشود.
سید ناصر رضایی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست، اظهار داشت: حضور تشکلهای مردمنهاد در جامعه یکی از مؤلفههای مهم جهانی است، و اختیارات اجتماعی و عمومی حکومتها به این نهادها واگذارشده است.
رضایی بابیان اینکه یکی از عناصر پیشرفت کشور، میزان فعالیت تشکلهای مردمنهاد است، بیان داشت: همچنین یکی از زمینههای افکار عمومی و جهتگیری سیاسی در جامعه بر اساس تشکلها است، که امروز هم بخشی از تصمیمات دولت تدبیر و امید بر اساس تشکلها است، و کشورهای توسعهیافته هم به تشکلها اهمیت زیادی میدهد.
وی بابیان اینکه بهترین و سالمترین حلقه بین دولت و مردم تشکلها است، گفت: حضور بانوان در تشکلها اثرگذار است، و بانوان جایگاه ویژهای برای توسعه جامعه سالم دارند، توجه به بانوان در تشکلها حائز اهمیت است، لذا اکثریت تشکلهای فعال در استان بانوان هستند.
رضایی با اشاره به کاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه، اظهار کرد: برای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی باید وقت و سرمایه بیشتری در حوزه بانوان هزینه شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کهگیلویه و بویراحمد بابیان اینکه نقش زنان در پیروزی انقلاب پررنگ بود، اظهار داشت: حضور بانوان در جامعه میتواند مؤثر باشد، که باید از ظرفیتهای آنان در تشکلهای مردمنهاد استفاده کرد.