مبنای توسعه کهگیلویه وبویراحمد بر پایه حمایت از سرمایهگذاری و شرکت های دانش بنیان
یاسوج – ایرنا -استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکی از اولویت ها و محورهای اساسی توسعه این استان حمایت و تقویت شرکتهای دانشبنیان و فناور در بخش های مختلف است.
یداله رحمانی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران به مسئله ناترازی انرژی و بهینهسازی مصرف آن اشاره کرد و افزود: از ۱۷۰ شرکت و واحد فناور در حوزه دانشبنیان استان ۱۸ واحد موفق به دریافت تاییدیه شدهاند که اقدام های لازم برای حمایت و پشتیبانی از آنان در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به کاهش مصرف مصرف حامل های انرژی در استان گفت: تشکیل و فعالیت کارگروه بهینهسازی مصرف انرژی به کاهش ۳.۹ درصدی در مصرف برق و ۲۰ درصدی گاز در کهگیلویه و بویراحمد منجر شد.
وی تاکید کرد: این کاهش مصرف با فرهنگ سازی، بهینه سازی باعث شد تا همه واحدهای اقتصادی و تولیدی استان در فصل سرد سال به فعالیت خود ادامه دهند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: براساس برنامه ریزی صورت گرفته سرمایه گذاری برای ایجاد نیروگاههای خورشیدی برای تولید برق در دستور کار استان قرار گرفته است.
رحمانی عنوان کرد: در دولت چهاردهم پیشرفتهای کاری در بخش معدن صورت گرفته بطوریکه معادن فسفات، گوگرد و بوکسیت استان، فرآوری آن با اعتبار ۱۰هزار میلیارد ریال وارد مدار تولید شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: وی عنوان کرد: سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به این استان ۴۵ مصوبه در بخشهای مختلف زیرساخت داشت که با عملیاتی شدن آنها مسائل و مشکلات رفع و اشتغال مبتنی بر فناوری اطلاعات خوبی ایجاد می شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد پیشرفت فیزیکی ۴۰درصدی سد تنگ سرخ را یادآور شد و ابراز امیدواری کرد: این سازه بزرگ آبی تا پایان سال ۱۴۰۴بهره برداری شود.
رحمانی ادامه داد: در دیدار مدیرعامل پتروشیمی خلیج فارس، تزریق پنج هزار میلیارد ریال اعتبار به پتروشیمی دهدشت مورد تاکید گرفت.
رحمانی مبنای توسعه استان را سرمایه گذاری و توسعه شبکه های ریلی، جاده ای، هوایی و حمل و نقل جاده ای استان دانست و با اشاره به وضعیت زیرساختهای حمل و نقل، خواستار برنامه ویژهای برای ارتقای شبکه راه های استان جهت رونق سرمایهگذاری عنوان کرد.
وی تصریح کرد: ۶۲۹ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتباری بیش از ۵۰ هزار میلیارد ریال در دهه فجر امسال در استان افتتاح و کلنگ زنی شده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد به بیش از یک هزار طرح نیمهتمام استان با اعتبار ۱۷۰ همت اشاره کرد و گفت در دهه فجر، ۳۸۶ پروژه عمرانی با اعتبار ۲۵ هزار میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید.
رحمانی بر بازنگری در ضوابط استقرار صنایع و واحدهای تولیدی با حفظ محیط زیست، رونق تولید و ایجاد اشتغال در استان تاکید کرد و گفت: پروژههای نیمهتمام گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در اولویت تخصیص اعتبار قرار دارند.
دیدگاهتان را بنویسید