جدیدترین اخبار

گفتمان مهدویت با تمام ابعاد هویتی و اعتقادات مردم ما گره خورده است

یاسوج-ایرنا- نماینده ولی فقیه در کهگیلویه‌وبویراحمد بر ضرورت اجرای باشکوه برنامه ها و جشن های نیمه شعبان گفت که گفتمان مهدویت و فرهنگ انتظار با همه ابعاد و اعتقادات و هویت دینی مردم ما گره خورده است.

اشتراک گذاری
26 بهمن 1403
کد مطلب : 19648

توازن؛

به گزارش توازن و به نقل از ایرنا ، نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان کهگیلویه عصر با موضوع «بزرگداشت نیمه شعبان » با حضور آیت‌الله سید نصیر حسینی، نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد، برگزار شد.

گفتمان مهدویت با تمام ابعاد هویتی و اعتقادات مردم ما گره خورده است

آیت‌الله حسینی در این جلسه با تأکید بر اینکه فرهنگ متعالی مهدویت، اساس پیشرفت و تعالی جامعه است اظهار داشت : اگر این فرهنگ سقوط کند و این گفتمان در کمرنگ شود، جامعه نیز دچار مشکلات و چالش های فراوان خواهد شد.

وی افزود : این نظام به برکت فرهنگ متعالی دینی و اعتقادی به پیروزی رسیده است.

آیت‌الله حسینی با اشاره به تاریخ پر شکوه انقلاب اسلامی اظهار داشت : انقلاب به واسطه اندیشمندان و خردمندان به پیروزی رسید و کمتر انقلابی به این شکل در تاریخ رخ داده است.

وی به مقاومت جمهوری اسلامی در برابر استعمار و تحریم‌های اقتصادی اشاره کرد و گفت : ملت و جمهوری اسلامی برغم همه مشکلات، به قدرت و شکوفایی دست یافته‌ است.

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد : جمهوری اسلامی هیچ‌گاه در برابر استعمار کوتاه نخواهد آمد و در آرمان‌گرایی خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.

آیت الله افزود : مردم در ۲۲ بهمن نشان دادند که این انقلاب را رها نخواهند کرد و دشمنان نمی‌توانند با هر توطئه ای به اهداف خود برسند.

آیت‌الله حسینی همچنین به اهمیت حفظ وحدت و انسجام در جامعه اشاره کرد و گفت : نباید به دشمن اجازه موج‌سواری داده شود.

وی تأکید کرد : نقد و انتقاد در کشور وجود دارد، اما نوکری و مزدوری برای آمریکا و انگلیس جایز نیست.

همچنین حجت‌الاسلام علی وحدانی‌فر در این نشست از حضور حماسی مردم شهرستان در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن قدردانی کرد.

امام جمعه دهدشت گفت: مردم بار دیگر نشان دادند پایبند آرمان‌های والای انقلاب و نظام اسلامی هستند و هیچ توطئه‌ای نمی‌تواند آنها را از مسیر انقلاب جدا کند.

وی با اشاره به تلاقی دهه فجر با نیمه شعبان تصریح کرد: نیمه شعبان پیام‌آور حکومت جهانی بر پایه عدل است انقلاب اسلامی زمینه‌ساز ظهور و متصل به ظهور خواهد بود.
رئیس شورای فرهنگ عمومی کهگیلویه گفت: به مناسبت نیمه شعبان جشن مهدوی روز جمعه در دهدشت برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه اجتماع مهدویون روز جمعه ساعت ۱۶ در میدان مرکزی دهدشت خواهد بود، افزود: در این مراسم برنامه‌های شاد و متنوعی با همکاری ادارات و نهادها اجرا می‌شود.

شهرستان کهگیلویه با جمعیتی بیش از ۱۳۲ هزار و ۲۳۰ نفر دارای چهار شهر، چهار بخش و ۱۰ دهستان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + 8 =