تکمیل بیمارستان لنده پایانی بر سفرهای درمانی بیماران به استان های همجوار
یاسوج- توازن- یکی از کمبودها و مشکلات اساسی مردم شهرستان محروم لنده نبود بیمارستان است که عملیات اجرایی بیمارستان ۳۲ تختخوابی آن سال ۱۳۹۹ در سه طبقه و در زمینی به مساحت چهار هزار و ۵۰۰ متر مربع آغاز شد و اکنون ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که به گفته فرماندار لنده این مجتمع آموزشی و درمانی در کمتر از یک سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
به گزارش توازن و به نقل از ایرنا ، مردم شهرستان لنده که برای انجام عمل های جراحی و دیگر خدمات بیمارستانی ناچار به سفر به شهرستان های کهگیلویه و بهبهان و به ویژه شهر دهدشت هستند افزون بر رنج بیماری، سختی ها و هزینه های مسافرت برای دریافت خدمات درمانی را تحمل کنند.
فرماندار شهرستان لنده در این رابطه گفت: پروژه بیمارستان ۳۲ تختخوابی لنده مهمترین پروژه حوزه بهداشت و درمان این شهرستان است که با پیشرفت ۶۵ درصدی در حال اجرا است.
سید محمد تقوی افزود: بیمارستان ۳۲ تختخوابی این شهرستان بهعنوان مهمترین پروژه حوزه درمان لنده محسوب می شود و روند کمی و کیفی و آخرین وضعیت بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان لنده با دقت بررسی می شود.
وی عنوان کرد: سازه ساختمان به طور کامل تکمیل شده و نمای بیرونی و حتی بخشهای از داخل بیمارستان به اتمام رسیده است.
فرماندار شهرستان لنده عنوان کرد: با پیشرفتی که در حوزه اتصالات حوزه برق و لولهکشی شاهد هستیم روند کار بسیار خوب در حال اجرا است.
تقوی در خصوص میزان پیشرفت بیمارستان، گفت: میزان پیشرفت بیمارستان تا به امروز ۶۵ درصد است که با توجه به جدول زمانبندی از پیشرفت خوبی همراه است.
وی افزود: با توجهبه میزان پیشرفت بیمارستان پیمانکار متعهد شد که اگر مطالبات تامین شود در کمتر از یک سال آینده بیمارستان را به بهرهبرداری خواهند رساند.
تقوی گفت: با بهرهبرداری از بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان لنده شاهد رفع مشکلات اساسی و پایان انتظار چندین ساله مردم شهرستان لنده برای بحث درمان برای شهرستانهای همجوار خواهیم بود.
عملیات ساخت بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان لنده در سال ۱۳۹۹ با حضور معاون وزیر بهداشت و درمان و استاندار وقت، نماینده مردم و مسئولان استانی و شهرستانی در زمینی به مساحت چهار هزار و ۵۰۰ مترمربع آغاز شد.
به گزارش توازن و به نقل از ایرنا ، در شهریور ۹۷ با حضور محمد سعیدیکیا، رئیس سابق سازمان بنیاد مستضعفان کشور در نشست شورای اداری استان کهگیلویه و بویراحمد شهرستان لنده به عنوان دومین منطقه پایلوت محرومیت زدایی توسط بنیاد مستضعفان کشور انتخاب شد.
پروژه بیمارستان ۳۲ تختخوابی لنده یکی از طرحهای خوب دولت در حوزه بهداشت و درمان است که با همکاری بنیاد علوی در شهرستان محروم لنده در حال اجرا است.
۱۴ خانه بهداشت نیز در روستاهای شهرستان به متقاضیان خدمات مختلف بهداشتی و در مانی ارائه می دهند.
شهرستان ۲۳ هزار نفری لنده با پنج هزارو ۵۶۰ خانوار، ۱۰۶ روستا و ۴۱ درصد جمعیت روستایی و ۵۹ درصد جمعیت شهری یکی از شهرستانهای محروم است.
دیدگاهتان را بنویسید